Linuxi kerneli arendajad abiks draiverite kirjutamisel

02.02.2007  |  Gunnar

Linuxi kerneli häkker Greg Kroah-Hartman kirjutab oma blogis, et Linuxi kerneli arendajad pakuvad tasuta abi riistvara firmadele, et luua draivereid Linuxi jaoks.

Lähteandmeteks piisab Gregi arvates ka põgus spetsifikatsioon, mis kirjeldab kuidas vastav seade töötab. Samuti on oluline lisada spetsifikatsioonile inseneri e-maili aadress, kelle poole saab küsimustega pöörduda. Valmis draiverid lisatakse automaatselt kaasa kõikide Linuxi distrotega, kaasaarvatud nendega, mis on suunatud ettevõtetele.

Lähemalt saab lugeda Gragi blogi kandest Free Linux Driver Development!.

Üks kommentaar sissekandele “Linuxi kerneli arendajad abiks draiverite kirjutamisel”

  1. Lembit

    24.05.07 — marketinginipp tasus ära, vahendab ITviikko: Linux-kehittäjä: Ajureiden kehityshype kannatti. Kampaania tõi kokku 12 riistvaratootjat ja ca 80 vabatahtlikku Linux-arendajat. 1 koostööna valminud draiver on juba lisatud Linuxi kernelisse ja 5 on töös.

Kommenteeri

© DT 2014 | Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 License | WordPress